Tri bodky za prázdninami dala dolnokubínska Laura aj tento rok

Tri bodky za prázdninami je obľúbené typické podujatie dolnokubínskeho strediska Laura. Sestry saleziánky a animátori ho preto zorganizovali aj tento rok.

Rodiny s deťmi sa každoročne tešia na zaujímavý program, ktorý sa skladá z viacerých častí. Tento rok ho však na Troch bodkách 4. septembra organizátori obohatili dosiaľ nevídanými novinkami. Prvá novinka sa týkala hlavnej časti programu. Typické stanoviská nahradili zábavné atrakcie. Deti si mohli zajazdiť na elektrických autíčkach, poskákať na trampolíne alebo vyskúšať nafukovací hrad. Napriek tomu nechýbalo tradičné 5D kino. 

Okrem toho mali deti možnosť zapojiť sa do mini futbalového turnaja. Tiež si mohli zahrať stolný futbal alebo pingpong. Každá správna akcia potrebuje aj chutné občerstvenie. Toho si boli vedomé aj šikovné animátorky, ktoré pripravili druhú novinku – výborné toasty a vafle, na ktorých si všetci pochutili.

A na záver? Samozrejme, modlitba a spoločná fotka nemohla chýbať, ale bolo tu aj niečo dôležitejšie. Rodinná atmosféra a dobrý pocit, ktorý bol na akcií citeľný nezmizol po jej skončení, ale ostal v ľuďoch. A to je presne to, o čo organizátorom šlo. 

Fotky z tohto vydareného podujatia môžete nájsť na tomto odkaze

Autor a foto: Katarína Dúhová