Akcia MOŽNO ako oslava konca školského roka

Posledný mesiac sme všetci dúfali, že nám pandemická situácia dovolí tradične sa stretnúť v našom stredisku. Vraveli sme si, že možno to už bude len lepšie a nádeje sa splnili. MOŽNO naozaj bolo a bolo skvelé!

Nedeľňajšie popoludnie posledného júnového víkendu sa v SCVČ Laura nieslo smiechom, tancami, súťažami a aktivitami. V rodinnej atmosfére obľúbenej akcie sa po náročnom školskom roku stretli rodiny, animátori a hlavne deti, odhodlané absolvovať čo najviac súťaží a premeniť ich na sladké odmeny.

Súťaženie sa však netýkalo len tých najmenších, mnohé mamičky a staré mamy sa zapojili do súťaže o najlepší koláč a každý zaregistrovaný člen nášho strediska bol zaradený do losovania o „mačku vo vreci.“ Športovci si mohli zmerať sily aj v napínavom futbalovom mini turnaji a akciu sme spoločne ukončili veselými tancami. Fotky si môžete pozrieť tu.

Júlia Dúhová

„Toto podujatie bolo podporené z dotačnej schémy Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Programy pre mládež na roky 2014 – 2021, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.“