Darček prišiel animátorom priamo k nim domov

Darček prišiel animátorom priamo k nim domov

Stredisková rada Laury v Kubíne prekvapila svojich animátorov osobnou návštevou v mieste ich bydliska. Stihli to ešte pred lockdownom.

Vždy, keď tieto dni vychádzame z našich domovov, v zamrznutom zimnom vzduchu cítime blízkosť prichádzajúcich Vianoc. Po iné roky by sme boli touto vôňou sprevádzaní aj my, animátori zo strediska Laura, po ceste na tradičnú Vianočnú kapustnicu, kde sa každý rok stretneme zaspomíname na prežité mesiace, stretká či spoločné akcie. Ako mnohé udalosti, aj táto naša obľúbená akcia sa tento rok musela prispôsobiť pandémii, no tešili sme sa z nej rovnako.

Členovia strediskovej rady vymysleli alternatívu, vďaka ktorej sa animátori pravidelných i nepravidelných akcií dostali k atmosfére vianočného stretnutia. Vedúci počas tretieho týždňa adventu, konrétne v piatok 18. decembra, tak ponavštevovali všetkých animátorov a prípravkárov, odovzdali im milé darčeky, prehodili pár slov o živote, ale hlavne im poďakovali za ich obetavú službu počas doteraz prežitého školského roka. „Bola som veľmi nadšená, ale aj prekvapená, veľmi ma potešilo, že na nás myslia aj v tomto ťažkom čase,“ spomína jedna z animátoriek na príjemnú návštevu.

Veríme, že budúce Vianoce sa už budeme môcť stretnúť všetci animátori spoločne za jedným stolom. Dovtedy myslíme na seba navzájom, aby radosť, ktorú rozdávame deťom, mohla rásť aj naďalej.