Hurikánové tanečnice zažili historicky prvú nocovačku po pandémií

Kubínske stretko Hurikánové tanečnice sa konečne stretlo na nocovačke. Trvala viac ako 24 hodín a okrem vyšperkovanej nočnej hry a množstva aktivít zažili dievčatá nakupovanie a prípravu celého obeda samé.

V piatok 27. mája to desať dievčat spolu s animátorkami rozbehlo naplno. Po krátkej pátracej hre bolo na rade viac ako hodinové skrášľovanie vizáže. Nechýbala ani hra mama sardela, modlitba so zamyslením nad tým, čo ja dávam do skupiny, čo ona dáva mne a čo môžem zlepšiť. Do témy zapadol aj film o hodnote ženy, láske a pravom priateľstve. Posledným bodom programu bola nočná hra. V nej si okrem odvahy dievčatá rozvíjali aj logické myslenie a intuitívne schopnosti.

Na druhý deň po aktivite so zamyslením nad tým, čo všetko mám v živote ako dar, dostali účastníčky úlohu  zrealizovať nákup a prípravu obeda. Boli naozaj šikovné a zvládli aj finančnú gramotnosť, aj prípravu chutného obeda. Vďaka peknému počasiu po poupratovaní priestorov strediska dievčatá využili ihriská. Hrali sa vybíjanú, prehadzovanú a futbal.

Hurikánové tanečnice sa na nocovačke rozvíjali po všetkých stránkach vo viacerých oblastiach zručností. Pozrite si nocovačku aj vo fotogalérií.

Dagmara Čepelová FMA